Salata pescareasca

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 4-5 cartofi mari
  • 2 castraveti proaspeti
  • 3-4 rosii
  • cateva fire de ceapa verde
  • 20-30 de masline
  • 1 ardei gras
  • 1 lamaie,ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Alegi peste proaspat,il speli,il cureti bine si il pui la fiert in apa clocotita cu 1/2 lingurita de sare si o lingura de zeama de lamaie.Lasi sa clocoteasca pestele la foc mic,10-15 min.Cureti castraveti de coaja,ii tai felii subtiri si ii sarezi.Separat,fierbi cartofi in coaja.Tai rosiile,ceapa si ardeii felii.Intr-un castron pui zarzavaturile pregatite,cartofii fierti,taiati cubulete si maslinele.Faci un sos din zeama de lamaie,ulei,sare si verdeata.Amesteci sosul impreuna cu pestele fiert si taiat felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise