Salata picanta de fasole verde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g fasole verde
  • sare
  • piper
  • 250g ceapa frantuzeasca
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 100g samburi de pin
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 6 linguri otet balsamic alb

Mod de preparare

Se curata fasolea verde si se fierbe in apa cu sare 10 minute.Se curata ceapa si se taie felii.

Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.Se adauga samburii de pin si se prajesc putin,se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se caramelizeze usor.Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa fiarba putin.Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin,sare si piper.

Acest preparat este o garnitura buna ptr. pestele la gratar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise