Salata pufoasa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 varza
  • 1-2 morcovi (depinde de marime)
  • 1-2 castraveti cornisor
  • 1/2 sfecla rosie cruda
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri ulei masline
  • 2 fire de menta proaspata sau un praf de menta uscata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca varza marunt si se pune intr-un castron. Morcovul se rade pe razatoarea mare, sfecla se taie cuburi potrivite, iar castravetii felii nu prea subtiri. Toate se pun peste varza, se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca si se lasa un sfert de ora sa intre sarea in ele. Dupa aceea se adauga uleiul, zeama de lamaie, apoi mararul si patrunjelul tocat iar deasupra se pune menta tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise