Salata rapida tailandeza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 capatana de varza alba tocata
  • 1/2 capatana de varza rosie tocata
  • 2 morcovi rasi
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 4 linguri otet
  • 1 lingura sos de peste
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri ulei de susan
  • 50 g alume sfaramate
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-un vas cu capac amestecati varza rosie, varza alba, morcovii, sucul de lamaie, otetul, sosul de peste, uleiul de susan, mierea si alunele.

Puneti capacul si amestecati bine pana se incorporeaza toate ingredientele.

Puneti sare si piper dupa gust, dati la frigider timp de 2 - 3 ore, amestecand din cand in cand pentru a permite ingredientelor sa se intrepatrunda bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise