Salata rece de andive (reteta mea)

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 andive
  • 2 rosii gustoase, de sezon
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 1 catel usturoi taiat foarte marunt
  • 1 ou fiert tare
  • putin patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie andivele in rondele, rosiile in felii (eu le tai in doua si apoi in rondele), oul felii si se amesteca delicat cu uleiul, otetul, usturoiul, sarea si piperul.

Se presara patrunjelul tocat pe deasupra si se serveste rece, acompaniament de manacaruri cu carne sau peste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise