Salata regala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g sfecla rosie fiarta
  • 10 g ulei
  • sare
  • zahar
  • 10 g otet
  • 1 ou
  • 1 ceapa verde 2 linguri maioneza
  • 30 g ciuperci

Mod de preparare

Sfecla fiarta se rade prin razatoarea mare, se adauga ulei, zahar, sare, otet;

Apoi se aseaza un strat pe farfurie, se rade oul la razatoare, se unge cu maioneza, se adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile marinate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise