Salata ridichi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei rosu taiat felii;
  • 1 ardei verde taiat felii;
  • 1 ardei galben taiat felii;
  • 1/2 ridiche taiata cubulete;
  • 1 ceapa taiata rondele;
  • 1 legatura de patrunjel tocat;
  • hrean pentru decorare.
  • Sosul:
  • 2 linguri ulei;
  • 1-2 linguri de sana sau de lapte gros;
  • 1 lingura boia;
  • 1/2 lingurita drojdie uscata;
  • 1 catel de usturoi;
  • plante aromatice (busuioc de padure, maghiran, rozmarin, salvie);
  • piper;
  • putina apa;
  • sare de mare.

Mod de preparare

Se amesteca cruditatile taiate si peste acestea se toarna sosul preparat din ingredientele indicate mai sus. Se decoreaza cu hrean.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise