Salata rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza rosie
  • 100-150 gr. carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui
  • 1/2 cutie de boabe de porumb
  • masline
  • 2 rosii
  • un ardei rosu si unul verde(in loc de ardei rosu se poate pune gogosar)
  • o ceapa
  • verdeata
  • maioneza
  • sare si piper

Mod de preparare

Varza rosie se taie fideluta fina, apoi se framinta putin cu sare. Se adauga la varza carnea de pui taiata cubulete mici, apoi se taie marunt ceapa si se amesteca totul adaugind sare si piper. Ardeii se spala, se curata si se taie cubulete. Rosiile, maslinele si verdeata se taie marunt si se adauga la salata. Se amesteca inca o data, cu grija, adugindu-se porumbul din conserva (sau mazare). Inainte de a se servi, se adauga maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise