Salata rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza rosie
  • 100-150 g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui
  • 1/2 cutie de boabe de porumb
  • masline
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu si 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • maioneza
  • sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Varza rosie se taie fideluta fina, apoi se framanta putin cu sare;

Se adauga la varza carnea de pui taiata cubulete mici, apoi se taie marunt ceapa si se amesteca totul adaugand sare si piper;

Ardeii se spala, se curata si se taie cubulete. Rosiile, maslinele si verdeata se taie marunt si se adauga la salata;

Se amesteca inca o data, cu grija, adugandu-se porumbul din conserva (sau mazare). Inainte de a se servi, se adauga maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise