Salata ruccola cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui fiert si taiat cubulete (cat doresti)
  • 2 lingurite migdale taiate marunt, prajite sau nu, dupa cum preferi
  • 4 cesti varza fin taiata
  • ruccola
  • 2 cepe verzi (sau rosii) feliate
  • 1 pachet taitei mici, instant (preferabil cu aroma de pui)
  • 2 lingurite seminte de susan
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 3 lingurite otet
  • foi de salata
  • felii de rosii (cate preferi)

Mod de preparare

1. Fierbe pieptul de pui intr-o oala acoperita, timp de 20-30 de minute. Cand s-a mai racit, taie carnea cubulete, cat pentru 2 cesti.

2. Amesteca puiul cu migdalele, varza, ceapa, ruccola, susanul si taiteii. Adauga foile de salata taiate si rosiile.

3. Intr-un vas, care se inchide etans, combina zaharul, uleiul, sarea, piperul si otetul. Agita vasul, pana cand ingredientele se intrepatrund, apoi toarna acest dressing peste salata. Pastreaza salata la frigider timp de doua ore, inainte  de a o servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise