Salata ruccola cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui fiert si taiat cubulete (cat doresti)
  • 2 lingurite migdale taiate marunt, prajite sau nu, dupa cum preferi
  • 4 cesti varza fin taiata
  • ruccola
  • 2 cepe verzi (sau rosii) feliate
  • 1 pachet taitei mici, instant (preferabil cu aroma de pui)
  • 2 lingurite seminte de susan
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 3 lingurite otet
  • foi de salata
  • felii de rosii (cate preferi)

Mod de preparare

1. Fierbe pieptul de pui intr-o oala acoperita, timp de 20-30 de minute. Cand s-a mai racit, taie carnea cubulete, cat pentru 2 cesti.

2. Amesteca puiul cu migdalele, varza, ceapa, ruccola, susanul si taiteii. Adauga foile de salata taiate si rosiile.

3. Intr-un vas, care se inchide etans, combina zaharul, uleiul, sarea, piperul si otetul. Agita vasul, pana cand ingredientele se intrepatrund, apoi toarna acest dressing peste salata. Pastreaza salata la frigider timp de doua ore, inainte  de a o servi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise