SALATA RUSEASCA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 500gr limba de vitel
  • 4 oua
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 200 gr mazare
  • 200 gr fasole verde
  • 2 ciuperci
  • 0 lamaie
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui,curatat de pielite si de oase ,se fierbe in apa clocotita cu sare,apoi se scoate si se taie in suvite foarte subtiri,nu mai lungi de 3 cm.Limba se fierbe in apa cu sare,apoi se curata si se taie in cuburi mici.Ouale se fierb foarte tari,se decojesc si se taie rondele.Cartofii si morcovii se curata si se taie cubulete ,apoi se fierb in apa cu sare.Cand sunt fierti pe jumatate ,se adauga mazarea si pastaile de fasole verde,curatate si rupte bucati.La sfarsit se adauga ciupercile tocate marunt.Se scurge totul si se amesteca intr-un castron adanc cu bucatelele de pipt si de limba,adaugand ulei,zeama de lamaie,sare si piper dupa preferinta sau daca avem un knorr salad dressing ardei si verdeturi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise