Salata rustica

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina mica de patrunjel
  • castraveciori murati
  • gogosar acru
  • 1 ceasca maioneza
  • masline
  • marar verde
  • sare
  • ulei
  • otet
  • Knorr salad dressing

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se scurg, se curata reci de coaja apoi se taie cuburi. Se spala radacinoasele si se curata partea exterioara. Morcovul se taie bastonase subtiri, iar patrunjelul se da pe razatoare. Se amesteca cu cartofii si se adauga catravetele si gogosarul taiate feliute. Se adauga sare, ulei, otet, si knorr salad dressing dupa gust. Se amesteca toate la sfarsit si cu marar tocat si o mana de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise