Salata Sarmuzak

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - File de peste alb oceanic fara oase si fara piele (merluciu, pangasius..etc.) - 500 gr.;
  • - 5-6 Rosii;
  • - 1 lamaie;
  • - sare, piper;
  • - o legatura patrunjel proaspat tocat;
  • - 3-4 catei de usturoi;
  • - maioneza light.

Mod de preparare

File-ul de peste se fierbe pana da in clocot, se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca pestele si rosiile impreuna cu usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si la sfarsit se pune o lingura de maioneza sa le lege. Se serveste imediat cu paine proaspata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise