Salata Sarmuzak

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - File de peste alb oceanic fara oase si fara piele (merluciu, pangasius..etc.) - 500 gr.;
  • - 5-6 Rosii;
  • - 1 lamaie;
  • - sare, piper;
  • - o legatura patrunjel proaspat tocat;
  • - 3-4 catei de usturoi;
  • - maioneza light.

Mod de preparare

File-ul de peste se fierbe pana da in clocot, se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca pestele si rosiile impreuna cu usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si la sfarsit se pune o lingura de maioneza sa le lege. Se serveste imediat cu paine proaspata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise