Salata Shuba

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • scrumbie (marinata-file)
  • 5-6 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • o sfecla rosie
  • o ceapa
  • maioneza
  • un ou
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi se curata de coaja.

Ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia se taie in cuburi marunte.

Radem in straturi pe un platou in acesta ordine legumele: morcovii, cartofii si sfecla, dupa care pui maioneza si, daca vasul permite, poti sa mai repeti o data straturile.

Dupa cartof se mai pune un strat de maioneza (cartoful e o leguma uscata si maioneza inmoaie).

Pe stratul superior de maioneza razi un galbenus de ou sa fie fromos

Trebuie sa stea cel putin cateva ore, ca sa se imbibe bine maioneza si salata o fie si mai gustoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise