SALATA SOARELUI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata creata,
  • 1 pepene galben,
  • 1 mar,
  • 6 rosii cherry,
  • 2 linguri mustar,
  • 1 lingurita smantana sau frisca de gatit,
  • 2 linguri otet ,
  • 2 linguri ulei de masline sau de struguri,
  • 2 linguri otet de zmeura(de la magazinul\"Natura\")
  • sare,
  • piper,
  • 1 avocado,
  • 1 pachet Knorr Salad Dressing mediteranean;

Mod de preparare

1.Se spala salata creata cu apa si otet.

2.Se separa foile si se repartizeaza pe 3 farfurii.

3.Pe fiecare farfurie ,se taie si se pun felii de pepene galben, mere, avocado si cate 2 rosii cherry.

4.Intr-un castron , se prepara sosul:se amesteca mustarul cu otetul de zmeura pus putin cate putin,se adauga smantana sau frisca de gatit,uleiul de masline sau de struguri,sare , piper si continutul unui pachet de Knorr Salad Dressing mediteranean.

5.Se acopera salata de pe cele trei farfurii cu acest sos.

6.Se lasa la frigider 15 minute inainte de a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise