Salata speciala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g peste sarat
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras mare
  • 1 morcov
  • 100 g masline
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Puneti pestele sarat in apa rece pentru circa 2-3 ore pentru a se desara.

Scoateti-l apoi, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante, dupa care taiati-l felii subtiri si puneti-l intr-un castron.

Curatati ceapa, ardeiul gras si morcovul.

Ceapa taiati-o julienne, iar morcovul in cubulete.

Puneti legumele in castronul cu peste si adaugati ulei, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust.

Amestecati bine si serviti salata ornata cu masline, frunze de patrunjel si feliute de lamaie.

Portii: 4 portii

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise