Salata studenteasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua fierte,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 2 capatani de salata ,
  • 200 gr branza tare si sarata de capra,
  • 1 legatura de ridichii de luna,
  • 1 legatura marar,
  • 100 gr masline fara samburi,
  • 1 lingurita mustar dulce,
  • sare,ulei ,otet balsamic,

Mod de preparare

Se spala foarte bine ingredientele dupa care salata se ia si se rupe fasii intr-un castron, peste care se adauga ouale.ceapa, branza ridichiile si mararul taiate marunt dupa care se adauga maslinele.Din mustar, ulei si otet balsamic se face un sos care se adauga peste salata dupa care se amesteca bine ingredientele.Sarea se adauga doar daca mai este nevoie deoarece branza este sarata.Se poate consuma simpla sau ca garnitura la cartofi prajiti sau friptura.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise