Salata Tamarin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 600 g peste sarat
  • * 1 ceapa mare
  • * 1 ardei gras mare
  • * 1 morcov
  • * 100 g masline
  • * 1 lamaie
  • * 2-3 linguri ulei
  • * 1 leg patrunjel
  • * sare
  • * piper.

Mod de preparare

1. Puneti pestele sarat in apa rece pentru circa 2-3 ore pentru a se desara.

2. Scoateti-l apoi, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante, dupa care taiati-l felii subtiri si puneti-l intr-un castron.

3. Curatati ceapa, ardeiul gras si morcovul.

4. Ceapa taiati-o julienne, iar morcovul in cubulete.

5. Puneti legumele in castronul cu peste si adaugati ulei, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust.

6. Amestecati bine si serviti salata ornata cu masline, frunze de patrunjel si feliute de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise