Salata Tango argentinian

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 200 g sunca
  • 2 mere
  • 2 pahare suc portocale
  • 2 pahare maioneza
  • 2 castraveti
  • 2 rosii
  • sare
  • frunze salata
  • patrunjel

Mod de preparare

Salata Tango argentinian este un cocktail de legume insiropate cu suc de portocale, la care se adauga rulouri delicioase de sunca. Salata Tango argentinian arata foarte chic pe o masa festiva, poate fi servita ca si aperitiv.

Sunca se taie in fasii de 5 cm latime, cca 10 cm lungime, se fac rulouri;

Merele, castravetii si o parte di rosii se taie in cubulete, apoi se asezoneaza cu suc de portocale, se potriveste de sare, se amesteca;

Se asaza pe un platou frunzele de salata, se face o bordura din rulourile, pe marginea farfuriei, iar pe mijloc se asaza legumele, amestecate cu maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise