Salata taraneasca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 100 g carnati afumati
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 conopida
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Speli conopida, o fierbi 10 minute in apa clocotita cu sare si dupa ce s-a racit o desfaci in buchetele.

2. Tai carnatii si-i prajesti in ulei incins.

3. Cureti ceapa si ardeiul, le tai fideluta si le amesteci cu conopida si carnatii. Tai si rosiile felii si le adaugi in salata inpreuna cu verdeata tocata, uleiul, otetul, sare si piper dupa gust.

4. Asezi salata pe un platou cu salata verde si o dai pt jumatate de ora la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise