Salata taraneasca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 100 g carnati afumati
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 conopida
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Speli conopida, o fierbi 10 minute in apa clocotita cu sare si dupa ce s-a racit o desfaci in buchetele.

2. Tai carnatii si-i prajesti in ulei incins.

3. Cureti ceapa si ardeiul, le tai fideluta si le amesteci cu conopida si carnatii. Tai si rosiile felii si le adaugi in salata inpreuna cu verdeata tocata, uleiul, otetul, sare si piper dupa gust.

4. Asezi salata pe un platou cu salata verde si o dai pt jumatate de ora la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise