Salata taraneasca cu masline

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe medii
  • 4 rosii
  • 1 castravete
  • 100 g masline negre
  • 1 salata verde
  • 4 fire de oregano
  • 3 linguri otet de mere
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 200 g branza Feta
  • 3 ardei iuti
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Se curata cepele si se taie in rondele cat mai subtiri;

Se taie rosiile felii subtiri;

Se spala bine castravetele si se decojeste, apoi se taie felii;

Se amesteca legumele cu maslinele intr-un castron;

Se spala firele de oregano si li se rup frunzele;

Se amesteca toate legumele intr-un castron impreuna cu otetul, uleiul de masline, sarea si piperul;

Se taie branza Feta cubulete;

Se amesteca salata cu sosul de otet si cu branza;

Se lasa cca. 5 minute sa se patrunda bine;

Se curata bine salata, se spala frunzele si se lasa sa se scurga de apa;

Se aseaza frunzele pe farfurii si si pune cate o portie de salata de legume;

Se orneaza fiecare frunza cu un ardei iute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise