SALATA TARANEASCA DE LA BUNIA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ai nevoie de:3 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 200g mazare din conserva
  • 2 cepe
  • 1 cutie conserva porumb boabe
  • 1 limba de porc
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura otet
  • sare si piper dupa gust
  • 200g maioneza
  • cateva fire de marar
  • frunze de telina si patrunjel
  • gogosari
  • ardei verde si masline ptr. decor
  • 1 plic Knorr ardei si verdeturi.

Mod de preparare

Prepari asa:Fierbi limba de porc 1-2 ore,la foc mic,in apa cu sare,apoi o cureti de pielita care o acopera.Cureti morcovii si cartofiiii speli si ii fierbi in apa usor sarata.Tai limba si legumele fierte cubulete,iar ceapa o toci marunt,apoi le amesteci cu porumbul si mazarea bine scurse,usturoiul pisat,verdeata tocata fin,sarea,piperul,otetul din maioneza si plicul Knorr.Pui salata pe un platou,o acoperi cu maioneza ramasa si o decorezi cu felii de gogosar,ardei verde masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise