Salata ton si fasole

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ton in apa sau saramura de 200-250 g 500 g cartofi 125 g fasole verde 2 rosii 1 ardei 1 salata mica 10 masline fara samburi 2 oua fierte tare crutoane pentru servit (optional)
  • Sos
  • 2 linguri de mustar 1 conserva de ansoa de 50 g 1 catel de usturoi 3 linguri de zeama de lamaie sau lamaie verde 100 ml ulei de masline

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb (se pot coace si la microunde). Se fierbe fasolea sau se face pe aburi. Rosiile si ardeiul se taie cubulete. Maslinele se taie in 5-6 rondele. Intr-un pahar se face vinegreta, cu cutitul de la mixer. Se pun conserva de ansoa, mustarul, catelul de usturoi, zeama de lamaie si se amesteca cu mixerul pana se transforma intr-o pasta. Uleiul se pune treptat, ca la maioneza, pana se incorporeaza. Pe un platou se aranjeaza foile de salata, se pun rosiile, ardeiul si fasolea. Cartofii se dau prin vinegreta si se adauga peste fasole. Deasupra se pune tonul scurs de apa si pe margine se pun feliile de ou.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise