Salata traditionala din Liban Tabule

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 3-4 legaturi de patrunjel verde
  • 10 frunze de minta rece verde
  • 4-5 cepi verzi
  • 5 rosii medii
  • 2 linguri crupa de griu (birgol)
  • 3 lamii
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Patrunjelul,minta si ciapa se taie foarte marunt. Rosiile se taie in cuburi foarte mici. Crupa de griu se spala si se lasa la inmuiat cam timp de 5min.,se scurge sucul de la lamii.

Amestecam patrunjelul cu minta, ciapa si cu rosiile apoi adaugam crupa de griu,sucul de lamiie,uleiul de masline si sare dupa gust.

Ornamentam cu salata verde si lamiie, puteti

infrumutesa salata cum doriti....

Pofta buna!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise