Salata traditionala din Liban Tabule

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 3-4 legaturi de patrunjel verde
  • 10 frunze de minta rece verde
  • 4-5 cepi verzi
  • 5 rosii medii
  • 2 linguri crupa de griu (birgol)
  • 3 lamii
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Patrunjelul,minta si ciapa se taie foarte marunt. Rosiile se taie in cuburi foarte mici. Crupa de griu se spala si se lasa la inmuiat cam timp de 5min.,se scurge sucul de la lamii.

Amestecam patrunjelul cu minta, ciapa si cu rosiile apoi adaugam crupa de griu,sucul de lamiie,uleiul de masline si sare dupa gust.

Ornamentam cu salata verde si lamiie, puteti

infrumutesa salata cum doriti....

Pofta buna!!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise