Salata"Trandafiri"

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • • 500 g. file de pui,
  • • 4 oua,
  • • 200 de grame de morcovi,
  • • 500 de grame de ciuperci (sau ciuperci murate)
  • • 300 g branza,
  • • 200 g nuci,
  • • 2 sfecle,
  • • 1 catel de usturoi,
  • • maioneza,
  • • sare
  • • piper dupa gust;

Mod de preparare

1.Morcovii fierti si carnea de pui, fierta,se taie cubulete. Ciupercile feliate si ceapa tocata se prajesc in tigai diferite.

2.Ouale fierte si branza se taie cubulete, nucile se taie marunt.

3.Toate ingredientele de mai sus se amesteca, se condimenteaza cu maioneza si se aseaza pe o farfurie.

4.Apoi se prajesc 2 clatite.

5.Se amesteca sfecla fiarta si data pe razatoare cu usturoiul fiert si cu 2 -3 linguri de maioneza.

6.Se unge cu atentie fiecare clatita cu amestecul de sfecla,se ruleaza si se taie transversal in bucati mici de aproximativ 1,5 cm,care se aseaza pe farfurie ca niste “rozete”,in jurul carora se pune verdeata din belsug.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise