Salata tricolora cu cartofi violet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 3 cartofi violeti
  • * 3 cartofi albi
  • * 2 morcovi
  • * 2 fire ceapa verde
  • * 1 ardei kapia
  • * 5-6 rosii cherry tricolore
  • * 1 lingurita capere
  • * 6-8 masline negre feliate
  • * otet balsamic
  • * ulei de masline
  • * sare si piper
  • * patrunjel verde
  • * seminte de negrilica

Mod de preparare

Cartofii, morcovii se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.

Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie felii sau cubulete, punandu-i intr-un castron. Se adauga ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate in doua, ardeiul kapia, maslinele feliate, caperele, patrunjelul verde tocat si semintele de negrilica.

Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga otet si ulei de masline amestecand usor. Se serveste rece sau calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise