Salata Variete

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata verde
  • morcov
  • dovlecel
  • ciuperci
  • branza feta
  • Knorr dressing Mediteranean

Mod de preparare

Salata se spala si se rupe in bucatele, dovlecelul si morcovul se spala si se taie cubulete , ciupercile se spala, se curata ( daca e necesar ) si se taie felii. Se amesteca toate legumele, se adauga branza feta taiata cubulete, sare, piper, ulei de masline si dressingul mediteraneean. Se lasa cinci min. sa se patrunda toate ingredientele. Se poate servi cu paine prajita sau asezata pe lipie libaneza si rulata sub forma de clatite. E un mic dejun foarte gustos - nu va speriati de legumele ( dovlecel , ciuperci ) crude , sunt foarte gustoase. Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise