Salata Venetia

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conserva ton
  • 250 g cartofi fierti
  • 2 oua
  • 4 rosii
  • 8 masline
  • 1/2 lingura suc lamaie
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura menta tocata
  • ceapa verde, patrunjel

Mod de preparare

Salata Venetia este o reteta pe baza de ton, combinat cu cartofi fierti, oua, rosii, masline si verdeturi aromate. Salata Venetia este foarte sanatoasa si satioasa, de aceea o puteti savura in locul unei mese principale, de preferat seara.

Cartofii, rosiile se taie in felii subtiri;

Ouale si tonul se taie marunt;

Se asaza un strat de cartofi, verdeata tocata, apoi un strat de ton, rosii;

Se asaza in aceasta ordine toate ingredientele, este important ca ultimul strat sa fie de rosii;

Se orneaza cu masline taiate in jumatate si verdeata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise