Salata Venetia

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conserva ton
  • 250 g cartofi fierti
  • 2 oua
  • 4 rosii
  • 8 masline
  • 1/2 lingura suc lamaie
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura menta tocata
  • ceapa verde, patrunjel

Mod de preparare

Salata Venetia este o reteta pe baza de ton, combinat cu cartofi fierti, oua, rosii, masline si verdeturi aromate. Salata Venetia este foarte sanatoasa si satioasa, de aceea o puteti savura in locul unei mese principale, de preferat seara.

Cartofii, rosiile se taie in felii subtiri;

Ouale si tonul se taie marunt;

Se asaza un strat de cartofi, verdeata tocata, apoi un strat de ton, rosii;

Se asaza in aceasta ordine toate ingredientele, este important ca ultimul strat sa fie de rosii;

Se orneaza cu masline taiate in jumatate si verdeata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise