Salata verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata verde
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • praz
  • 100 gr branza feta
  • 100 gr sunca
  • 1 ardei
  • branza topita
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei si otet

Mod de preparare

Legumele spalate si curatate se taie in bucati potrivite si se pun intr-un bol.Branza feta si sunca se taie cuburi si se pun peste legume dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,ulei si otet.Se pun pe o farfurie si peste salata punem branza topita si patrunjelul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise