Salată “Verde”

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 400 grame dovlecel
  •  400 grame păstăi fasole verde
  •  100 grame nuci decorticate
  •  1 Knorr Salad Dressing Grecesc
  •  mărar

Mod de preparare

Se spală dovlecelul, se taie capetele, se taie felii groase, care apoi se taie baghete.

 Se spală păstăile, se taie în bucăţi de 3 cm. şi se întroduc în apă cu sare fiartă; se fierb până devin semi-moi. Se răcesc în apă cu gheaţă. 

 Jumătate din cantitea de nuci se toacă mărunt, cealaltă jumătate în bucăţi mari.

 Se prepară Knorr Salad Dressing Grecesc potrivit indicaţiilor de pe ambalaj şi se toarnă peste legume şi nucile tocate mărunt. Se lasă totul pentru 10 minute.

 Se pune salata într-o salatieră, se presară nucile tocate în bucăţi mari şi se decorează cu mărar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise