Salata verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata verde
  • ulei
  • otet ( sau lamaie)
  • zahar
  • sare
  • apa

Mod de preparare

Salata verde se spala bine si se lasa putin la stors. Se taie ca si taiteii in fasi lungi si se pun intr-un bol de salata. Separat, in alt bol se prepara " dressingul": se dizolva 1-2 lingurite de zahar (dupa gustul fiecaruia) in 200 ml apa. Se adauga uleiul, otet dupa gust si un praf de sare. Se amesteca toate ingredientele foarte bine, dupa care se adauga peste salata. Se poate servi simpa ca atare, cu adaos de branza sau ca si salata la gratar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise