Salata verde cu ficatei de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 salata verde creata, 50 g salata verde (normala), 1 andiva, 2 portocale, 2 cepe de arpagic, 300 g ciuperci, 2 linguri ulei, sare, piper, 500 g ficatei de pui, 1 lingura faina, zeama de la o portocala, 1 lingura otet, 4 linguri ulei fin, 50 g miez de nuca.
  • (pentru 4 portii)

Mod de preparare

Se curata salata si andiva (desfacuta de foi), se cojesc portocalele cu pielita alba cu tot si se desfac feliile. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se spala ciupercile, se taie in doua si se calesc in uleiul incins. Se adauga sare si piper, dupa care se scot din tigaie. Se spala ficateii, se zvanta, se dau prin faina, se prajesc 4-5 minute (pe toate partile), apoi se scot si ei. Peste uleiul din tigaie se toarna zeama de portocala si otetul. Se adauga uleiul fin, sare si piper. La urma se amesteca salata verde, andiva, ciupercile si ficateii cu sosul astfel preparat si se presara deasupra miez de nuca zdrobit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise