Salata verde cu pere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde mare
  • 1 salata mare cu frunze rosii
  • 2 pere mici
  • 2 linguri otet de mere
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 2 linguri alune sau nuci prajite taiate
  • 1 usturoi
  • 1 varf lingurita maghiran
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala frunzele de salata bine, se scurg, se rup si se aseaza intr-un castron; Se combina uleiul de masline cu mustar, cu usturoiul zdrobit si maghiran si se toarna peste salata; Perele se curata de coaja si de casuta de seminte si se taie felii subtiri; Salata se repartizeaza in 4 farfurii, se aseaza feliile de pere imprejur si se presara cu alunele tocate. Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise