Salata verde cu pere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde mare
  • 1 salata mare cu frunze rosii
  • 2 pere mici
  • 2 linguri otet de mere
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 2 linguri alune sau nuci prajite taiate
  • 1 usturoi
  • 1 varf lingurita maghiran
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala frunzele de salata bine, se scurg, se rup si se aseaza intr-un castron;

Se combina uleiul de masline cu mustar, cu usturoiul zdrobit si maghiran si se toarna peste salata;

Perele se curata de coaja si de casuta de seminte si se taie felii subtiri;

Salata se repartizeaza in 4 farfurii, se aseaza feliile de pere imprejur si se presara cu alunele tocate. Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise