Salata verde cu sos de cascaval

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - 200 grame piept de pui
  • pentru sos:
  • - maioneza
  • - 100 ml de smantana
  • - 50 grame de cascaval
  • - 6 bucati de arpagic tocat marunt
  • - knorr dressing tzatziki
  • - sare

Mod de preparare

Salata verde se rupe in bucati.

Pieptul de pui se prepara la gratar condimentat in prealabil cu condimente pentru pui, si cand este gata se taie cubulete.

Sosul se prepara din maioneza, smantana, cascaval si arpagicul tocat marunt si se toarna pe ste salata verde si pieptul de pui.Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise