Salata verde cu sos de cascaval

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - 200 grame piept de pui
  • pentru sos:
  • - maioneza
  • - 100 ml de smantana
  • - 50 grame de cascaval
  • - 6 bucati de arpagic tocat marunt
  • - knorr dressing tzatziki
  • - sare

Mod de preparare

Salata verde se rupe in bucati.

Pieptul de pui se prepara la gratar condimentat in prealabil cu condimente pentru pui, si cand este gata se taie cubulete.

Sosul se prepara din maioneza, smantana, cascaval si arpagicul tocat marunt si se toarna pe ste salata verde si pieptul de pui.Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise