ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. de şalău
  • 10 ouă de prepeliţă fierte
  • maioneză după gust
  • câteva fire de arpagic sau ceapă verde
  • sare
  • piper proaspăt râşnit
  • oregano
  • rozmarin şi boia dulce după gust.

Mod de preparare

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de arpagic sau de ceapă verde tocate mărunt, se sărează şi condimentează după gust.

Eu am fiert peştele la aburi la Philips multicooker timp de 20 de minute.

Pe platou se aşează alternativ un rând de peşte, un rând de felii de ouă de prepeliţă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise