SALSA DIN ROSII PROASPETE

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva frunze de patrujel.

Mod de preparare

Se spala bne rosiile,se taie bucatele si se pun intr-o oala la fiert circa 20 minute. Se iau de pe foc si se trec pin sita si se pun in tigaie din nou la fiert cam jumatate de ora, dupa care adaugam cateii de usturoi. Se mai lasa inca jumatate de ora sa fiarba si se pune patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul. Se mai dau cateva clocote iar la sfarsit se pun catva linguri de ulei de masline. Se serveste cu paste sau se unge batul de pizza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise