Salsa verde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g patrunjel,
  • 100 ml ulei de masline,
  • 3 fileuri de peste sarat (ansoa),
  • 1 galbenus de ou fiert (cui ii place poate folosi si albusul),
  • jumatate de catel de usturoi,
  • jumatate de lingurita de capere,
  • 15 g de otet de vin,
  • 1 felie de paine,
  • un pic de sare.

Mod de preparare

Intr-un recipient inalt punem toate ingredientele si cu ajutorul unui mixer, mixam totul pana cand devine o crema destul de densa. Acest sos se foloseste pentru carnea si legumele fierte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise