Salsa verde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g patrunjel,
  • 100 ml ulei de masline,
  • 3 fileuri de peste sarat (ansoa),
  • 1 galbenus de ou fiert (cui ii place poate folosi si albusul),
  • jumatate de catel de usturoi,
  • jumatate de lingurita de capere,
  • 15 g de otet de vin,
  • 1 felie de paine,
  • un pic de sare.

Mod de preparare

Intr-un recipient inalt punem toate ingredientele si cu ajutorul unui mixer, mixam totul pana cand devine o crema destul de densa. Acest sos se foloseste pentru carnea si legumele fierte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise