Sandvisuri cu avocado

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei iute
  • 1 legatura ceapa verde
  • 80 g brinza de vaci
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura smintina
  • sare, piper
  • 1 avocado
  • 1 lingura unt
  • 4 chifle

Mod de preparare

Se curata si se toaca ardeiul iute. Se spala ceapa verde, iar jumatate din cantitatea se taie rondele. Se amesteca brinza de vaci impreuna cu smintina , ardei iutw, rondele de ceapaciorii, sare si piper. Avocado se taie jumatati, se goleste de simburi si se decojeste. Pulpa se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie. Se taie chiflele pentru sandvis si se unge cu unt partea taiata. Se prajesc usor. Se ung cu crema de brinza, se asaza deasupra felii de avocado si se asaza chifla de sus.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise