Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

Ingrediente

  • Ingrediente Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola:
  • 2 felii de pâine
  • 80 gr brânză gorgonzola picantă
  • 150 gr mușchi vită (o felie de circa 2 cm grosime)
  • 4-5 felii mozzarella pentru pizza
  • 2 cepe roșii
  • 80 g cremă de brânză
  • ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 30 g unt
  • 2 linguri oțet balsamic
  • cimbru proaspăt
  • sare și piper

Mod de preparare

Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola:

Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline. Adaugă un cub de unt, usturoi și câteva crenguțe de cimbru proaspăt. După ce s-a rumenit bine, scoate-l pe o farfurie și lasă-l la odihnit.

Curăță și feliază subțire ceapă roșie. În aceeași tigaie, pune ceapa la rumenit și condimenteaz-o cu sare și piper. Adaugă puțin oțet balsamic și lasă ceapa să se caramelizeze frumos. Spre final, adaugă crema de brânză pentru o consistență cremoasă și amestecă puțin cât să se uniformizeze. Scoate-o apoi într-un bol.

Așază pe o felie de pâine câteva felii de mozzarella și brânză gorgonzola, apoi presează deasupra cealaltă felie de pâine. Stropește cu o lingură de ulei de măsline sandwichul format și prăjește-l pe ambele părți, în tigaia încinsă ca să se topească brânzeturile.

Feliază mușchiul de vită și așază feliile de carne între cele două felii de pâine garnisite cu brânză. Așază ceapa caramelizată peste carne și presează la loc felia de pâine.

Sandwichul este gata pentru a fi servit.

Este excelent de gustos și te va cuceri prin combinația de gusturi și texturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise