Sandwichuri cu vinete, ardei rosu si parmezan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o vanata taiata pe lungime, apoi in bucati de aproximativ 5 cm
  • un ardei rosu taiat fasii
  • 4 linguri parmezan
  • 30 ml ulei de masline
  • 60 g branza de oaie
  • 1 bagheta
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Incingeti gratarul, apoi puneti bucatelele de vanata si fesiile de ardei pe foc, asezonati cu sare si piper si tineti pe gratar de la 5 la 10 minute, pana se inmoaie si se auresc.

Taiati bagheta de-a lungul si dati pe miezul baghetei cu ulei de masline si adaugati branza de oaie.

Pe una din partile taiate asezati bucatile de vanata, ardeiul rosu fasii, apoi presarati parmezan si acoperiti cu cealalta jumatate de bagheta.

Taiati pe verticala in 4 bucati. Se poate servi cald sau rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise