Sangria cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 sticla Sangria(vin romanesc)
  • 1 grefa/portocala
  • 1 mar
  • 1 para
  • 1 rodie.(orice fruct va place)

Mod de preparare

Se vor taia fructele in cubulete si se vor pune intr-o carafa de vin. Peste fructe se va turna sticla de Sangria si se va lasa 20 min. la frigider. Se serveste in pahar cu picior(gura paharului sa fie mai larga).

Este o bautura foarte aromata preferata de femei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise