Saratele cu mac

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 200 g faina
  • 200g branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 g seinte de mac si de susan
  • sare mare
  • total de porti:8 porti

Mod de preparare

1) Se trece branza prin sita , se amesteca cu unul frecat prin sare se adauga faina si seframantapana se formeaza un aluat omo gen , care se puune la recepentru 2-3 ore.

2) Se intinde aluatul in foaie subtire si se decupeaza diverse forme , se ung cu ou batut , se presara cu seminte de mac si satre mare sau susan si se aseza intr-o tava unsa se coc la foc potrivit circa 20 de minute pana se rumenes frrumos deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise