Saratele spirale din aluat de foietaj

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta foarte apetisanta si practica de la prietena mea Laura:
  • http://www.bucataras.ro/retete/spirale-cu-mac-34955.html
  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de aluat de foietaj 250g( patrate de 10/10cm)
  • -1 ou
  • -mac
  • -boia iute/dulce de ardei
  • -sare

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale.

Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara cu mac sau boia iute/dulce de ardei.

Se fiecare bucata de aluat pentru a se obtine o spirala si se aseaza in tava cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la 200 grade Celsius 20 de minute sau pana iau o culoare aurie.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise