Sarlota cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 banane bine coapte;
  • - 250 g capsune;
  • - 1 para bine coapta;
  • - 250 ml lapte;
  • - 3 linguri de zahar;
  • - 2 plicuri de gelatina;
  • - 1 plic zahar vanilat;
  • - fructe pentru ornat.

Mod de preparare

1. Se inmoaie gelatina in 100 ml de apa rece timp de 1/2 ora.

2. Bananele, capsunele si para curatata se introduc in blender cu zaharul, laptele si zaharul vanilat si se mixeaza bine pana se omogenizeaza totul.

3. Dupa jumatate de ora gelatina se aseaza pe foc pe baie de aburi sa se dizolve, avand grija sa nu o fierbem.

4. Se lasa gelatina la racit, iar cand este calduta se toarna peste amestecul din blender si se mai mixeaza putin.

5. Se toarna amestecul intr-o forma si se orneaza cu fructe.

6. Se da la rece pentru cateva ore pentru a se intari.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise