Sarlota cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 banane bine coapte;
  • - 250 g capsune;
  • - 1 para bine coapta;
  • - 250 ml lapte;
  • - 3 linguri de zahar;
  • - 2 plicuri de gelatina;
  • - 1 plic zahar vanilat;
  • - fructe pentru ornat.

Mod de preparare

1. Se inmoaie gelatina in 100 ml de apa rece timp de 1/2 ora.

2. Bananele, capsunele si para curatata se introduc in blender cu zaharul, laptele si zaharul vanilat si se mixeaza bine pana se omogenizeaza totul.

3. Dupa jumatate de ora gelatina se aseaza pe foc pe baie de aburi sa se dizolve, avand grija sa nu o fierbem.

4. Se lasa gelatina la racit, iar cand este calduta se toarna peste amestecul din blender si se mai mixeaza putin.

5. Se toarna amestecul intr-o forma si se orneaza cu fructe.

6. Se da la rece pentru cateva ore pentru a se intari.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise