Sarlota de fructe cu gelatina

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1/2 lapte dulce
  • * 200 g miere
  • * 500 g capsuni
  • * 1 lamaie zeama
  • * 5 foi gelatina

Mod de preparare

- Se pune gelatina in lapte si se lasa o jumatate de ora pana se inmoaie.

- Apoi incalzim laptele pana se dizolva complet gelatina dupa care adaugam mierea si zeama de lamaie si amestecam pana se ingroasa.

- Sarlota o lasam sa se raceasca apoi o decoram cu capsuni.

Se pune si un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise