Sarmale in foi de varza

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza acra cam la 1 kg
  • foi de dafin
  • pasta de rosii
  • o ceasca de orez
  • 2 cepe
  • cimbru
  • marar
  • vegeta
  • piper
  • costita afumata
  • 500gr carne tocata

Mod de preparare

Varza se spala bine si se pregatesc foile pt sarmale (eu le tai in doua). Carnea tocata se amesteca cu orezul, ceapa tocata cimbru, marar, vegeta. piper si pasta de rosii. Apoi se pregatesc sarmalele. In oala eu pun primul rand de varza tocata apoi 2-3 frunze de dafin, cimbru si costita afumata, apoi asez sarmalele si pe ultimul rand pun tot varza tocata,costita afumata, marar si niste pasta de rosii. Le las la foc potrivit sa fiarba o ora jumate si apoi inca o jumatate de ora le las la cuptor. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise