Sarmale in foi de varza fierte in vin

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1,5 kg Porc
  • 0,5 kg Vita
  • 300 gr Bacon
  • 300 gr Pasta de tomate
  • 20 gr Varza murata
  • 100 gr Orez
  • 3 buc Ceapa
  • 5 gr Piper
  • 5 gr Cimbru
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa, orezul, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piper si cimbrul. Foile de varza se tin in apa rece cam 1 ora, se impacheteaza sarmalele, se aseaza la fundul cratitei 1 lingura de untura, varza tocata marunt, si putina costita, se pun sarmalele pana se umple cratita; deasupra se pune costita taiata, bulionul 1 cana de apa si o sticla de vin rosu. Se baga la cuptor pentru circa 2 ore si jumatate. Sunt foarte bune cu mamaliguta si ardei iute. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise