Sarmalute cu soia

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 gr. de soia fulgi (vor rezulta dupa rehidratatre cam 500 gr)
  • frunze de varza sau de vita de vie
  • 2-3 morcovi
  • 300 gr. orez
  • 3-4 cepe
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • 250 ml ulei

Mod de preparare

Calim usor ceapa in 5o ml.ulei.Cand a devenit translucida,se ia de pe foc si se adauga restul de ulei.Adaugam apoi soia stoarsa bine,morcovul ras,faina,orezul ales si bine spalat,sarea si piperul.

Modelam sarmalute apoi le punem la fiert in apa cu bulion.Cine doreste poate adauga si bors de tarate.Trebuie sa fiarba la foc mic cam 1 ora.Se pot servi calde sau reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise